De excellente match stopt bij ons niet bij een plaatsing

07 april 17

Relatie voorwaarde voor perfecte match

De relatie met een opdrachtgever of kandidaat is nog steeds een van de belangrijkste voorwaarden voor de perfecte match. Natuurlijk kan een kandidaat o.b.v. data worden geselecteerd. En uiteraard komen daar goede matches uit voort. Maar voor hoe lang stellen wij ons de vraag? Een kandidaat kan het perfecte CV hebben voor een profiel en toch afgewezen worden omdat er geen klik is. Het is je taak als bureau om ook of misschien zelfs juist die zachte criteria mee te nemen in het selectieproces. Daarvoor is een goede relatie nodig. En juist daar besteden wij extra zorg aan.

Ook na een plaatsing blijven wij betrokken

Hoe besteden wij zorg aan de relatie? Door bijvoorbeeld trainingen of coachingsgesprekken aan te bieden voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Wij werken hiervoor samen met vaste partners die we in kunnen zetten al naar gelang de behoefte van de opdrachtgever of kandidaat. Zo hebben wij recent een training aangeboden aan een kandidaat die wij onlangs geplaatst hebben. Een training die zowel de kandidaat als de opdrachtgever verder helpt in het bouwen van hun duurzame werkrelatie.

Geslaagde training ‘van Perfectionist naar Optimalist’

Roos Woltering traint, coacht en inspireert professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten, handvatten en hulpmiddelen om slagvaardiger te acteren en persoonlijk en daadkrachtig te handelen. Zij verzorgde een 1 op 1 training ‘van Perfectionist naar Optimalist’ voor onze kandidaat. ‘Het was een prettige en interactieve dag. De persoonlijke coaching en manier van vertellen van Roos had een positieve uitwerking. Kortom, zeker geslaagd,’ aldus Mathilda.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze persoonlijke werkwijze of over de partners waarmee we samenwerken? Aarzel dan niet om ons te bellen: 040 – 235 0770. Of kijk eens op onderstaande links om het aanbod van onze partners te bekijken op het gebied van trainingen, workshops en coachingstrajecten.

rooswoltering.nl

guidogeenen.nl