ExcellentMatch, het verbindende element in:
Werving & Selectie | Detachering
Executive search | Projectmanagement

ExcellentMatch: het verbindende element in Werving & Selectie, Detachering, Executive search en Projectmanagement

Samen de koers bepalen

Om de excellente match tot stand te kunnen brengen tussen u en uw nieuwe werkgever, is het van belang dat u zichzelf laat zien. Wij moeten u als persoon in de rol van mogelijk nieuwe functionaris tenslotte kunnen overbrengen aan de opdrachtgever. Integer, betrokken en met oog voor uw competenties, wensen en behoeften bepalen we samen de koers in de volgende stap van uw carrière.

Werkwijze

ExcellentMatch kan u benaderen als kandidaat voor een vacature of u kunt zelf contact opnemen als u een interessante vacature ziet. Op basis van uw sollicitatiebrief, curriculum vitae en eventueel oriënterend gesprek vindt een eerste selectie plaats. Hieronder vindt u enkele tips en aandachtspunten waarmee u uzelf optimaal kunt presenteren.

 

Voorbereiding


Voordat u begint met het opstellen van een curriculum vitae is het belangrijk voor uzelf vast te stellen hoe uw ideale baan eruit ziet. In de zoektocht naar een baan of keerpunt in uw carrière is zelfonderzoek een wezenlijk onderdeel.  

Lees meer

Het Curriculum Vitae


Neem de tijd voor het schrijven van uw curriculum vitae. Dit is het eerste wat gelezen wordt. Hieruit blijkt of u de juiste man of vrouw bent voor de baan.

Lees meer

Sollicitatieprocedure


Ziet u een interessante vacature, mail dan uw curriculum vitae en motivatie naar ExcellentMatch, onder vermelding van de vacaturenaam. Als u wordt uitgenodigd voor een gesprek en we zijn beiden positief over de uitkomst, wordt u door ons voorgesteld bij de opdrachtgever.

Lees meer