ExcellentMatch, het verbindende element in:
Werving & Selectie | Detachering
Executive search | Projectmanagement

ExcellentMatch: het verbindende element in Werving & Selectie, Detachering, Executive search en Projectmanagement

Onze Referenties

Een greep uit de ervaringen van opdrachtgevers, kandidaten en anderen.

Het vertrouwen in hun expertise is groot.

ExcellentMatch kent onze organisatie van binnen en van buiten. Ook de ‘softe’ kant ervan. Geschikte kandidaten louter werven op de harde eisen van een profiel is redelijk eenvoudig. Maar je kunt je afvragen, pást diegene als persoon dan ook binnen een bedrijf? ExcellentMatch biedt ook kandidaten aan die misschien niet voldoen aan de harde criteria maar toch een heel goede match blijken te zijn. Het vertrouwen in hun expertise, kennis en kunde is groot. We beschouwen hen als een betrouwbare sparringpartner die meedenkt, proactief is, een eigen mening heeft en deze ook durft te uiten.

Mirjam Roode HR-Manager GrowWork Group 

Icon

De beste match is daadwerkelijk gerealiseerd

Dankzij ExcellentMatch en Werner Töller heb ik mijn ideale baan gevonden in de recruitment. Werner heeft mij begeleid bij het vinden van een baan die bij mij past door verder te kijken dan mijn cv. Hij keek naar mij als persoon, waaronder mijn drijfveren en ambities. Dit heeft ervoor gezorgd dat de beste match heeft kunnen plaatsvinden. Tijdens het gehele proces is Werner zeer betrokken geweest. Zo hadden wij veel contact tijdens het zoekproces, waarbij Werner mij altijd op de hoogte hield over de nieuwste ontwikkelingen wat betreft banen. Concluderend, ExcellentMatch heeft een erg persoonlijke werving&selectie procedure. Mijn complimenten en heel veel dank!

Bente Dodde Recruiter 

Icon

Perfecte vervolgstap in mijn carrière

Dankzij de inzet van ExcellentMatch heb ik de perfecte vervolgstap in mijn carrière kunnen zetten. Werner van ExcellentMatch kijkt verder dan een papieren cv en weet (mede daarom) een goede match te vinden tussen de organisatie(cultuur) en kandidaat. Hij verdiept zich goed in de wensen van de opdrachtgever, stelt zich proactief op en durft vanuit zijn kennis en ervaring krachtig en gericht te adviseren.

Elke Ariaans Bedrijfsjurist  

Icon

No nonsense benadering met een hart

Excellent Match weet zich te onderscheiden van de vele Werving & Selectie  bureaus door daadwerkelijk toegevoegde waarde te creëren in het hele proces. Kennis , Vaardigheid , Houding en Cultuur beschouwen zij als intrinsieke verbindende elementen in de zoektocht naar de juiste combinatie. De no nonsense benadering met een hart levert zichtbaar resultaat op voor alle betrokken partijen. Het is een kunst die niet veel concullega’s van ExcellentMatch verstaan. Een aanrader wat mij betreft.

Emiel Eckstein Chairman Omega Algae Ehf 

Icon

Uitgebreide ervaring

Ik ken Werner als authentiek en betrokken. Komt zijn afspraken na, is pro actief en zal altijd al het mogelijke doen om zijn netwerk in te zetten waar hij kan. Plezierig om mee samen te werken, professioneel en vanuit zijn uitgebreide ervaring op de werkvloer in staat om zich in te leven in de exacte vraag die je als opdrachtgever hebt.

Noortje Artz Noortje Artz Photography 

Icon

Betrokken en deskundig

Met persoonlijke betrokkenheid, aandacht en deskundigheid heeft ExcellentMatch mij geholpen met een volgende stap in mijn carrière. Door de juiste vragen te stellen, ontdekte ik welke stappen ik moest zetten en waar mijn kwaliteiten liggen.

Karin van Hirtum (Eigen)Wijs 

Icon

Professionele, doortastende aanpak

Naast de zeer professionele, doortastende aanpak, weet ExcellentMatch dit ook nog op een zeer persoonlijke, prettige manier te volbrengen. Een absolute aanrader dus als je op zoek bent naar toppers in tijdelijk of vast dienstverband.

 

Mischa van Lieshout WEBBER interactief 

Icon

Opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers:

3
4
4
3
4
3