ExcellentMatch, het verbindende element in:
Werving & Selectie | Detachering
Executive search | Projectmanagement

ExcellentMatch: het verbindende element in Werving & Selectie, Detachering, Executive search en Projectmanagement

RPO

De arbeidsmarkt is in vraag en aanbod zelden in balans. Heel snel blijkt dat een doelgroep moeilijk te traceren is. De toenemende schaarste van het juiste talent vraagt om een juiste benadering in een continu veranderende arbeidsmarkt.

Indien het recruitmentproces binnen uw organisatie niet of onvoldoende benoemd en beschreven is, kan dat verschillende oorzaken hebben. Er is onvoldoende dedicated specialisme op het gebied van recruitment of u heeft een (tijdelijk) capaciteitsprobleem op de HR afdeling.

Voor elk probleem een passende oplossing

Of het nu gaat om de kwalitatieve beschrijving en inrichting van het recruitmentproces, of het inrichten van een recruitmentafdeling met één of meer specialisten. Wij bieden voor elk probleem een passende oplossing. Hierdoor helpen wij organisaties bij het verkrijgen van inzichtelijkheid in o.a. de kostenstructuur, met als doel kostenverlaging en procesoptimalisatie. Tevens adviseren we op het gebied van de wervingsaanpak. Daarbij kijken we naar de huidige positie als werkgever op de arbeidsmarkt, employer branding, in te zetten wervingskanalen en inzet van social media.

 

Dat is interessant

DAAR WIL IK WEL MEER OVER WETEN