ExcellentMatch, het verbindende element in:
Werving & Selectie | Detachering
Executive search | Projectmanagement

ExcellentMatch: het verbindende element in Werving & Selectie, Detachering, Executive search en Projectmanagement

Werving & Selectie

Binnen de verschillende disciplines zoals o.a. Marketing, Sales, Finance, Logistiek, Communicatie en PR, Office-Management en Personeels- en Algemeen management, zoeken wij de voor u geschikte kandidaat op directie, hoog- en middenmanagement niveau en staffunctionarissen, tot en met Universitair opleidingsniveau.

Na een uitgebreide intake van de zoekopdracht, waarbij o.a. de benodigde competenties worden benoemd, komen we tot het gewenste functieprofiel en een plan van aanpak. Daarna gaan wij voor u op zoek naar kandidaten die in dit profiel passen. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen databases en netwerken, advertenties (on- en offline), social media en online vacaturebanken.

Uitgebreide selectie

Tijdens de selectie kunnen wij beschikken over testinstrumenten (persoonlijkheidstest en competentietest) die desgewenst kunnen worden ingezet. Eén van deze testen is tevens geschikt om een, onder professionele begeleiding, ontwikkeltraject in te gaan zodra de kandidaat bij u begint. Geselecteerde kandidaten worden uiteindelijk persoonlijk bij u voorgesteld middels een curriculum vitae en persoonsprofiel. In samenspraak met u wordt bepaald welke kandidaten voor een eerste gesprek worden uitgenodigd. Het eerste gesprek met de kandidaat zal in principe in het bijzijn van iemand van ExcellentMatch plaatsvinden.

Relatie van lange duur

De gehele procedure wordt door ons bewaakt en begeleid en na afronding met u geëvalueerd. De match, wordt pas excellent als zowel de organisatie als de kandidaat zich van de ware zijde durven te laten zien tijdens de procedure. De vaardigheden en persoonlijkheid van de kandidaat moeten immers in balans zijn met de eisen en cultuur van uw organisatie. Hierdoor ontstaat een relatie van lange duur die continuïteit oplevert voor u en (persoonlijke) ontwikkeling voor de kandidaat.

Uiteraard zijn aan deze vorm van dienstverlening ook garanties verbonden. Deze zullen worden toegelicht bij het intake van de zoekopdracht.

 

 

Dat is interessant

DAAR WIL IK WEL MEER OVER WETEN