Nieuwsberichten

Senior PMO-er start bij de NS

01 oktober 18

Vandaag is Nancy gestart bij de NS als Senior PMO-er. Zij gaat beginnen aan een uitdagend project voor een periode t/m halverwege 2019. We wensen Nancy heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. 

Lees meer

ExcellentMatch heeft een nieuw Privacystatement

28 mei 18

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe wet voor online privacyrechten in werking, de wet Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG). Deze zorgt ervoor dat u meer online privacy rechten krijgt. De regels voor het gebruik van persoonsgegevens door bedrijven worden dan ook veel strenger.

Lees meer

ExcellentMatch zoekt toptalenten in de arbeidsbemiddeling!

28 mei 18

Bijeenkomst ‘Arbeidsbemiddeling is topsport’! Eindelijk is het zover…in samenwerking met GrowWork Healthcare, waar ExcellentMatch inmiddels al 45 professionals heeft mogen plaatsen, organiseren wij de bijeenkomst ‘Arbeidsbemiddeling is topsport!’ Wij hopen tijdens de bijeenkomst toptalenten te ontmoeten die de rol van Key Accountmanager Arbeidsbemiddeling kunnen invullen.

Lees meer

Houd goede werknemers aan boord

19 februari 18

In de strijd om talent worden kosten noch moeite gespaard. Een kostbare employer branding campagne, een team van gekwalificeerde recruiters en slimme wervingstactieken moeten ervoor zorgen dat het talent van de toekomst zich aan de organisatie bindt. En toch wordt het in de huidige arbeidsmarkt steeds moeilijker om medewerkers te vinden.

Lees meer