Nieuwsberichten

Het heeft zo moeten zijn

29 maart 21

Martijn Hazelberg (37 jaar) heeft een turbulent jaar achter de rug. In de pandemie heeft hij een tweede kind verwelkomt, een nieuw huis gekocht en een nieuwe baan gevonden. Inmiddels heeft hij zijn draai helemaal gevonden, zowel bij NS Stations, zijn nieuwe werkgever, als in zijn nieuwe huis.

Lees meer

50 is het nieuwe 30, ook op de arbeidsmarkt?

11 februari 19

Ondanks de krappe arbeidsmarkt is er één doelgroep die nog steeds moeilijk aan het werk komt: de 50-plusser. Ze zijn te duur, gaan niet mee met hun tijd, hebben een hoger risico op ziekteverzuim…Zo maar enkele statements die werkgevers maken als je met ze in gesprek gaat over de ideale kandidaat voor een bepaalde functie….

Lees meer

Senior PMO-er start bij de NS

01 oktober 18

Vandaag is Nancy gestart bij de NS als Senior PMO-er. Zij gaat beginnen aan een uitdagend project voor een periode t/m halverwege 2019. We wensen Nancy heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. 

Lees meer

ExcellentMatch heeft een nieuw Privacystatement

28 mei 18

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe wet voor online privacyrechten in werking, de wet Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG). Deze zorgt ervoor dat u meer online privacy rechten krijgt. De regels voor het gebruik van persoonsgegevens door bedrijven worden dan ook veel strenger.

Lees meer