ExcellentMatch zoekt toptalenten in de arbeidsbemiddeling!

28 mei 18

Bijeenkomst ‘Arbeidsbemiddeling is topsport’!

Eindelijk is het zover…in samenwerking met GrowWork Healthcare, waar ExcellentMatch inmiddels al 45 professionals heeft mogen plaatsen, organiseren wij de bijeenkomst ‘Arbeidsbemiddeling is topsport!’ Wij hopen tijdens de bijeenkomst toptalenten te ontmoeten die de rol van Key Accountmanager Arbeidsbemiddeling kunnen invullen.

ExcellentMatch zoekt toptalenten

Arbeidsbemiddeling is topsport. Zeker in de huidige overspannen arbeidsmarkt waar toptalenten inmiddels schaars zijn. Talenten die integer, mensgericht en authentiek zijn, die kunnen overtuigen, die het belang van een goed team zien en die kunnen presteren onder druk. Kortom, topsporters in arbeidsbemiddeling in de rol van Key Accountmanager Arbeidsbemiddeling. Daar zijn we voor onze opdrachtgever GrowWork Healthcare naar op zoek.

Olympisch atleet Patrick van Luijk vertelt

Tijdens de bijeenkomsten op 11 en 19 juni a.s. vertelt Patrick van Luijk, oud-Olympisch atleet, op inspirerende wijze over zijn leven als topsporter, prestatiedruk en samenwerken om topresultaten te behalen. Patrick realiseerde zijn droom door met Nederland de finale op de 4 x 100 meter estafette te halen van de Olympische Spelen in Beijing 2008  en Londen 2012. Hij moest helaas de Olympische Spelen van Rio de Janeiro aan zich voorbij laten gaan omdat zijn perifere zenuwstelsel was ontregeld. Patrick weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goed team om je heen te hebben en hoe om te gaan met prestatiedruk en tegenslagen.

Kennismaken met een topclub

Naast spreker Patrick van Luijk, kunnen toptalenten ook kennismaken met een topclub. Maartje Peters, directeur Zorgverzekeraars en Zorgoverheden van GrowWork Healthcare, vertelt iets over de organisatie en de rol als Key Accountmanager Arbeidsbemiddeling. Op deze manier hopen we potentiële kandidaten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze warme, mensgerichte en professionele organisatie.

Aanmelden of meer weten?

Ben jij dé topsporter in de arbeidsbemiddeling die klaar is voor een transfer naar een nieuwe topclub? Kom dan op 11 of 19 juni a.s. naar de bijeenkomst ‘Arbeidsbemiddeling is topsport.’ De bijeenkomst vindt plaats bij GrowWork in Den Bosch, Lekkerbeetjesstraat 2-4, vlakbij het station. Op 11 juni van 1700 – 1900 uur en op 19 juni van 1800-2000 uur. Aanmelden kan via info@excellentmatch.nl of via 06 – 5463 0871. Het volledige profiel is te lezen op onze website.