Een goed begin van het jaar met excellente matches

23 januari 18

Het jaar is net begonnen en we mogen ons al gelukkig prijzen met enkele excellente matches die we hebben gemaakt. Althans, daar gaan we vanuit! Voor een aantal opdrachtgevers hebben we geschikte kandidaten gezocht én gevonden. 

Door krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om de juiste kandidaat te vinden. Er zijn uiteraard heel veel goede kandidaten die perfect aan het gevraagde profiel voldoen, maar deze hebben vaak al hun plek in de arbeidsmarkt gevonden. Door ons uitgebreide netwerk, kennis van de markt en professionaliteit van onze consultants is het ons wederom gelukt om excellente matches te maken in uiteenlopende functies.

Warm welkom

Na een intensieve procedure hebben we dé kandidaat gevonden voor de functie van BU Directeur, sector Zorg. Per 1 maart gaat Saskia starten aan deze nieuwe uitdaging. En deze maand is Ursula met veel plezier begonnen als Adviseur Zorg. Op haar eerste werkdag belde ze ons enthousiast op dat ze zich zo welkom voelde op haar nieuwe werkplek. Op dag twee werd ze verrast met de inmiddels bekende taart van ExcellentMatch. Een vliegende start en warm welkom dus, waar we dankbaar voor zijn. Ook onze collega’s van ExcellentSecretary hebben een mooi begin gemaakt door de plaatsing van een PA/Secretaresse, een Secretaresse HR/Facilitair en een PMO-er bij de NS. Op naar de volgende matches!