The perfect match

17 juli 17

ExcellentMatch in Goeie Zaken

In de komende edities van het zakenblad Goeie Zaken verschijnt de rubriek ‘The perfect match’ waarin ExcellentMatch en een relatie in de spotlight staan. De eerste rubriek is vorige week verschenen met daarin ExcellentMatch en Guido Geenen Coaching en Training. 

The perfect match

In deze editie vertellen Werner Töller en Guido Geenen over hun perfecte match, ontstaan vanuit een gezamenlijke bevlogenheid en professionaliteit voor het vak en oprechte betrokkenheid bij kandidaat en opdrachtgever. Guido Geenen is trainer en coach en hij verzorgt, al naar gelang de behoefte bij opdrachtgevers en kandidaten, de coachingstrajecten voor ExcellentMatch en ExcellentSecretary. 

ExcellentMove

Guido vertelt in het artikel meer over ExcellentMove, een coachingstraject dat een kandidaat helpt om zo snel mogelijk up & running te zijn op z’n nieuwe werkplek. Iemand kan zijn vak nog zo goed verstaan, toch helpt begeleiding je sneller wegwijs te worden. Bijvoorbeeld omdat iemand in een hele andere cultuur terecht komt dan hij gewend is of vanwege een andere wijze van aansturing. Dan is het fijn als een onafhankelijke persoon je in dat proces bij kan staan. 

Who’s next?

De aftrap heeft Guido Geenen voor zijn rekening genomen. Welke relatie van ExcellentMatch staat de volgende editie in de spotlight? Een kandidaat, opdrachtgever of…